Termeni si conditii

În timp ce luăm toate precauțiile pentru păstrarea și manipularea tuturor printurilpr fotografice, fișierelor digitale, transparenței și lucrărilor de artă, transmiterea acestor materiale pentru prelucrare, imprimare, sau alte manipulări constituie un ACORD de către dvs că orice deteriorare sau pierdere de către compania noastră, filiala sau agenții din cauza unor defecte imprevizibile ale materialelor, sau chiar din cauza neglijenței sau a altei culpe a companiei, filialei sau agenților noștri, vă va da dreptul numai la înlocuirea cu o cantitate similară de fotografii și prelucrare neexpuse, sau, în cazul montării, o altă tipărire, când este posibil, și numai atunci când este produsă inițial de noi. Cu excepția unei astfel de înlocuiri, acceptarea de către compania noastră, filiala a tipăririi, a transparenței sau a lucrărilor de artă este fără altă garanție sau răspundere, iar recuperarea pentru daunele incidentale sau consecințe este exclusă. În cazul în care orice material prezentat implică o valoare ridicată, revine clientului să-l asigure în mod corespunzător. Clientul trebuie să ridice originalele la finalizarea lucrărilor, este responsabilitatea clientului să verifice primirea operei sale de artă originale. Nu suntem responsabili pentru munca rămasă în casă mai mult de 30 de zile de la finalizarea comenzilor. În plus, în niciun caz Stancu Print sau directorii săi, acționarii nu vor fi responsabili pentru orice daune incidentale consecințe sau punitive.

Costurile estimate:
Informațiile furnizate la telefon pot fi doar aproximative.
Prețul va fi finalizat când imaginile digitale va ajunge la noi.

Timpul de transformare:
În mod normal, 2 până la 3 zile lucrătoare. Cu toate acestea, timpul de întoarcere va fi finalizat atunci când imaginile va ajunge la noi. Vă rugăm să vă acordați dvs un timp rezonabil pentru a vă aștepta la comenzi.

Proiecte:
Prin trimiterea comenzii dvs, sunteți de acord că ați examinat proiectul (proiectele) pentru corectitudinea imaginilor trimise și calitatea imaginii. Înțelegeți că previzualizarea reprezintă fotografiile tipărite la final și aprobați produsele foto care vor fi create pe baza acestei previzualizări.

Gestionarea culorilor:
Stancu Print utilizează managementul culorilor pentru toate tipărirea fișierelor. Vă rugăm să vă asigurați că furnizați profiluri de culori încorporate din telegon Srgb sau aparat foto Adobe RGB. Spațiul de culoare implicit pentru imaginile care nu sunt încorporate este sRGB. Pentru a avea o reprezentare precisă a culorilor, trebuie să lasaț așa fișierele digitale cum sunt reprezentate în site secțiunea (TUTORIAL). Dacă fișierele digitale sunt trimise de pe un Pc sau Laptop, calibrați ecranul cu un dispozitiv hardware, cum ar fi X-Rite Eye One Display sau Datacolor Spyder. Culorile vor fi corecte pentru ecran doar dacă fișierele sunt pregătite folosind un monitor calibrat și folosind tehnici corecte de rezistență la soft. Vă recomandăm cu tărie să vă calibrați ecranul.

Comandă minimă:
Există o sumă minimă de comandă de 50 Ron înainte de comanda maximă aplicabilă.

Roni:
Prețurile sunt afișate în lei românești.

Termeni de plată:
Toate comenzile online sunt plătite cu cardul de credit sau la poștă online.

Modificări și anulări ale comenzii:
Comenzile sunt procesate imediat după ce au fost trimise, nu există nicio anulare a comenzilor din orice motiv după ce acestea au fost procesate.

Drepturile de autor:
În acceptarea fișierelor digitale sau lucrărilor de artă originale pentru procesare, copiere sau alte manipulări, Stancu Print nu își asumă nicio răspundere pentru încălcarea dreptului de autor. Prin trimiterea acestor materiale, clientul este de acord în mod expres că reproducerea din același lucru se va face cu permisiunea proprietarului dreptului de autor. Toate materialele trimise trebuie să respecte legile privind dreptul de autor Stancu Print își rezervă dreptul de a-și folosi singura discreție și de a refuza să imprime sau să publice orice este considerat ilegal, calomnios, scandalos, impropriu sau care încalcă legea dreptului de autor.

Politica de Confidențialitate.

Orice informații personale colectate pe acest site vor fi păstrate strict confidențiale și nu vor fi vândute, refolosite, închiriate, dezvăluite sau împrumutate. Orice informații personale pe care le furnizați vor fi păstrate cu cea mai mare atenție și nu vor fi utilizate în moduri în care nu ați consimțit. Putem partaja unele sau toate informațiile dvs personale cu companii aflate sub control comun, cum ar fi orice societăți mixte, caz în care vom solicita astfel de asocieri comune pentru a respecta această Politică de confidențialitate.

Transport și livrare:
Comenzile pot fi expediate prin mesageri locali sau curieri internaționali din unitatea noastră, prin aranjament prealabil. Se pot aplica o taxă de serviciu și taxe suplimentare de ambalare (după caz). Vă rugăm să trimiteți un e-mail sau să sunați pentru detalii. Livrarea este disponibilă în întreaga lume folosind Poșta, cu excepția cazului în care este indicat altfel. Există două timpi de livrare standard, Recomandată(1 săptămană sau mai mult) Priori Post (24 ore oriunde în Bucureşti) și 48 de ore oriunde în Țară. Timpurile de livrare sunt pe lângă perioadele de schimbare, toate orele de livrare sunt aproximative. Stancu Print nu poate fi responsabil pentru întârzieri și livrarea în siguranță a comenzilor de expediere, inclusiv lucrările în grabă. Dacă această opțiune nu este selectată, clientul este de acord că confirmarea livrării de la Poșta constituie dovada livrării. Fiecare client va primi o poza trimisă pe WhatSapp, Telegram sau e-mail după caz cu imagina după chitantă de la Poștă cum ca plicul,coletul,pachetul este la ei în livrare.

© Stancu Print 2020

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.