Printurile de artă fină au un detalii perfect, în general se lucrează pe foi mari cum ar fi A3 său A3+, hârtiile foto sunt cu suprafeţele mate cu granulaţie mare medie sau simple. Aceste hârtii fotografice au calitate de muzeu, şi o durată de viaţa de cel puţin 150 de ani de la printarea lor. În general hârtiile fotografice mate redau culorile perfecte ca şi imaginea digitală, se vă simţi acea suprafaţă fină şi delicată în printurile finale. Recomandarea noastră este să ţineţi aceste printuri foto de artă fină, sub gem într-o ramă pe perete sau în cuti bine închise pentru a evita praful sau umezeală în timp. 

Smooth Royal 300 grame mat

Hârtie albă strălucitoare mată 100% bumbac, textura netedă a suprafeței este rezistentă la apă. Hârtia foto, are cele mai înalte standarde industriale în ceea ce privește densitatea, gama de culori, gradarea culorilor și claritatea fotografiilor care garantează standardele de arhivă muzeală. Hârtia fotografică este perfectă pentru fotografii de artă plastică artă digitală, pentru printuri în alb-negru și color. 

White Satin 270 grame mat semi lucios

Photo White Satin este o hârtie alb strălucitoare, 100% a-celuloză cu un finisaj neted de suprafață din satin care garantează standarde arhivistice.
Învelișul său cu jet de cerneală premium îndeplinește cele mai înalte standarde industriale în ceea ce privește densitatea gama de culori, gradarea culorilor și claritatea imaginii. Baza albă strălucitoare adaugă strălucire și culoare dinamică pentru orice imagine digitală printată.

White Velvet 270 grame mat

WhiteVelvet este o hârtie albă, 25% bumbac și 75% celuloză, cu o textură de suprafață similară cu „Gravura germană”, dar cu un alb mai pur care garantează standarde de arhivare. Învelișul său premium cu jet de cerneală mat satisface cele mai înalte standarde industriale în ceea ce privește densitatea, gama de culori, gradarea culorilor și claritatea imaginii, păstrând în același timp atingerea și senzația specială a hârtiei de artă autentice.

Radiant White 270 grame

Radiant White este o hârtie albă, 100% bumbac, cu o textură netedă a suprafeței ce garantează standarde de arhivă.
Învelișul său premium cu jet de cerneală mat satisface cerințele provocatoare ale sistemelor de imagini moderne și cele mai înalte standarde industriale în ceea ce privește densitatea, gama de culori, gradarea culorilor și claritatea fotografiilor imprimate.

© Stancu Print 2020

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.