Albumele noastre fotocare, sunt imprimate pe hârtii fotografice din bumbac cu mucegai de la Moara St Cuthberts Mill din Anglia. Hârtiile foto sunt Bockingford®, printabile faţă verso, albumul foto este se realizează doar pe comandă şi are dimensiunea standard de 210x297 cm adică A4, fotocartea album vine pe 2 culori standard negru şi crem. Materialul coperţilor este din piele şi se poate curăţa în caz de murdărie, albumul foto conţine 200 de fotografii adică 100 de coli formatul A4 printate pe hârtia foto Bockingford®.                

Clienții familiarizați cu hârtia de acuarelă originală Bockingford® vor recunoaște aceeași suprafață frumoasă pe jetul de cerneală Bockingford®. Este fabricat în aceeași modă cu hârtia de acuarelă Bockingford® folosind o mașină tradițională de mulat. Spre deosebire de unele hârtii cu jet de cerneală de artă plastică, Bockingford® Inkjet are un înveliș receptiv de cerneală pe ambele părți ale foii, permițând crearea de cărți foto de ediție limitată.       

Fotografiile sunt imprimate pe maşini Canon cu cerneală pe apă, pentru un detaliu incredibil şi o durată de viaţa de 200 de ani de la printarea lor ţinute în condiţii optime. Bockingford® este hârtia foto care redă acelaşi culori că şi imaginea digitală din aparatul de fotografiat, aceste albume fotografice se imprimă doar cu imagini din camera foto cu rezoluţie minimă de 300 Dpi şi mai mult, imaginile digitale dintr-un telefon mobil nu au comparaţie pentru că acestea au rezoluţia maximă de 72 Dpi. Albumele sunt serii limitate de calitate muzeală        

© Stancu Print 2020

These photos are copyrighted by their respective owners. All rights reserved. Unauthorized use prohibited.